Storvik Gård

Logo | Visuell identitet | Nettside | Brosjyre

Storvik Gård skal produsere kjøtt og fiskeprodukter gjennom bærekraftig uttak av naturressurser. De har store planer om å drive med villsau hvor målet er å få tilbake det gjengrodde naturlandskapet ved hjelp av beiting. Storvik Gård produserer også en rekke flotte strikkeprodukter til både barn og voksne.

Kunden ønsket en logo og profil som gjenspeilet deres grønne og bærekraftige måte å drive på, i tillegg til deres tilknytning til naturen, havet og gården. Profilen består av behagelige grønntoner med varme toner i oransje som kontrastfarger. I stedet for helt hvit er det valgt en varmere hvit for å skape et lunere uttrykk. Fokuset på naturen og bærekraft er tatt med i betraktning i jobben med fargepaletten.

Logoen er en kombinasjon av gården, havet og naturen i form av et hustak, bølger og blader. Bølgene illustrerer ikke bare havet men også strikkemønster, mens bladene abstrakt sett også kan illustrere fisker. Logoen har med andre ord mange betydninger, til tross for at den er holdt ren og enkel.

Oppdraget ble gjort gjennom Seria.